• modra številkaPomoč uporabnikom in naročila
4425 paketov

Za koga?

Za vse, ki si želijo iz črevesja in črevesnih sten odpraviti odpadne snovi ter s tem odpraviti težave s črevesjem, neredno prebavo, vetrove, splošne težave s presnovo, okrepiti odpornost in začeti z dieto. 

Zakaj?

Malokdo ve, da se kar 75% celic, ki skrbijo za zdravo delovanje imunskega sistema nahaja v prebavilih, kar pomeni, da je zdravo črevesje osnova za vsesplošno zdravje telesa.

Črevesje je najbolj na udaru, saj se tam shranjujejo odpadne snovi, ki se lahko lepijo na črevesne stene.  Takšno črevesje ne more delovati dobro, kar se lahko na nas odraža z negativnimi posledicami (izčrpanost, trdo, boleče blato, počasna prebava, akne, nečista koža, nezmožnost koncentracije, ovirano gibanje ...). Priporočamo vam, da črevesje očistite s pomočjo prehranskih dopolnil kot je BiOrigine Detox in dieto, ki vsebuje ustrezna živila.

Ampule Detox črevesje vam bodo lahko pomagale:

• pri čiščenju in boljšem delovanju črevesja,
• pri spodbujanju delovanja prebavil,
proti zastajanju tekočine v tkivih,
• pri uravnavanju ravni sladkorja v krvi,
• pri uravnavanju ravni holesterola in trigliceridov,
• pri bolši absorpciji nujno potrebnih hranil,
• pri doseganju zdrave telesne teže oziroma pri hujšanju,

Kaj je?

Izdelek je sestavljen iz 20 ampul po 10 ml, ki vsebujejo povsem naravno kombinacijo izvlečkov timijana in sleza. (Za 20 dni uporabe).

  • Timijan je trajen pol-grmiček, ki zraste do 50 cm visoko. Doma je v Evropi, Ameriki in Afriki. V Sloveniji gojijo timijan po vrtovih tudi kot začimbno rastlino. Njegove številne podvrste divje rastejo v Sredozemlju, pri nas pa po Krasu, saj ima rad suha, sončna rastišča. Zaradi velikih potreb je timijan predvsem gojen. Rastlina ima zelo prijeten vonj, saj njegovi cvetovi in listi vsebujejo veliko eteričnega olja, njegovo jemanje pa naj bi prispevalo k boljši antibakterijski aktivnosti in k boljši prebavi.
  • Slez v Sloveniji poznamo že dolgo časa, vendar pa se nemalokrat zavedamo njegove zdravilne vrednosti. Imel naj bi ugoden vpliv na prebavo in v primeru, da vas tarejo dihalne težave.

Sestavine so iz ekološke kmetije in potrjene s strani ECOCERT SAS F-32600.

Zgornje trditve so bile povzete po virih in raziskavah iz literature:

Rani, S.; Khan, S.A.; Ali, M. (2010). "Phytochemical investigation of the seeds of Althea officinalis L". Natural Product Research 24 (14): 1358–1364:10.1080/14786411003650777

Hage-Sleiman, R; Mroueh, M; Daher, CF (2011). "Pharmacological evaluation of aqueous extract of Althaea officinalis flower grown in Lebanon". Pharmaceutical biology 49 (3): 327–33:10.3109/13880209.2010.516754

Denise Mann Thyme's Time as Acne Remedy May Be Coming Soon: Study Shows Thyme Fights Acne-Causing Bacteria, April 12, 2012

Ingram, A.; Ibbotson, A.; Gallagher, M. "The Ecology and Management of the European Grayling Thymallus thymallus (Linnaeus)". East Stoke, Wareham, U.K.: Institute of Freshwater Ecology. p. 3.

Thymus Vulgaris. PDR for Herbal Medicine. Montvale, NJ: Medical Economics Company. p. 1184.


Detox Intestins (črevesje) (20x10 ml)

20 naravnih ampul za 20 dnevno čiščenje črevesja.

Oblika Ampule
Količina 20 ampul po 10 ml
Zadostuje za 20 dni
18,50 €
Ob nakupu tega izdelka prejmete 0.93€ točk zvestobe, ki jih lahko izkoristite že ob naslednjem nakupu.
  • Pri nakupu 2 izdelkov prejmete 5% popust!
  • Pri nakupu 3 izdelkov prejmete 10% popust!
Imate vprašanje o izdelku?
Pokličite na brezplačno številko 080 18 01
ali nam pišite na info@zdravje2.si

Dodatne informacije

V sodelovanju z naravo: Izdelki BiOrigine so narejeni iz kvalitetnih rastlinskih sestavin, ki so pridelane s spoštovanjem do narave. Izdelki Biorigine imajo certifikat organizacije Ecocert za trajnostni razvoj, ki potrjuje, da vsebujejo vsaj 95% biološko pridelanih sestavin (ECOCERT sas F-32600). Prijazni do okolja: Celotno embalažo izdelkov BiOrigine je mogoče 100% reciklirati. Zaščitni sloj embalaže je narejen na vodni osnovi. Papirna embalaža je narejena iz dreves, ki rastejo v kontroliranih gozdovih s trajnostnim upravljanjem. Uporabljene so rastlinske barve. Barve so natiskane z okolju prijaznimi tiskalniki, ki zmanjšujejo obremenjenost okolja.

NAPIŠITE SVOJE MNENJE

Čista je komentiral/a:
Ocena izdelka
S prebavnimi težavami se borim že celo življenje. Na stranišče sem že od malih nog hodila le enkrat na teden, zaradi česar sem se mnogokrat počutila napihnjeno in zaprto ter neprijetno, saj mi ni bil všeč tisti občutek, da nekaj neprestano gnije v meni. Ampule za razstrupljanje sem preizkusila iz gole radovednosti, saj sem si mislila, da se mi lahko v najslabšem primeru pripeti kvečjemu kakšna driska in nimam nič za izgubiti.
Sedaj jih jemljem že skoraj dva tedna, moja prebava pa je taka kot sem si je vedno želela: normalna, vsakodnevna ter neboleča. Ampule so moje leno črevesje spremenile v aktivnega (in to brez takojšnjega hitenja na stranišče po zaužitju, kar me je še posebno presenetilo), za kar sem vam izjemno hvaležna.
Bogdana je komentiral/a:
Ocena izdelka
Pozdravljeni, ker sem bila z izdelkom za razstrupljanje črevesja res zelo zadovoljna me zanima ali je res lahko samo 2x letno v uporabi?
Namreč tako urejene prebave in brez otekanja rok že dolgo nisem imela in bila.
Bila sem polna energije.
Lp, Bogdana

Samo registrirani uporabniki lahko podajo svoje mnenje. Prosim, če se prijavite ali registrirate.